Оптика Костенец


Запишете час в нашата оптика в Костенец

В нашата оптика в Костенец се провеждат очни прегледи 2 пъти в седмицата – всяка сряда и събота. Оптиката не работи със Здравната каса. Цената на преглледите са следните- за определяне на диоптър – 40лв, за измерване на налягане – 30лв., биомикроскоп -30лв. Запишете час още днес на телефон +359893046665

В оптиката предлагаме различни видове очни прегледи:

Оптика Костенец – Очни прегледи за определяне на диоптър (рефракция)

 

Оптика-Костенец-Рефракция
Очните прегледи за определяне на диоптъра са най-често провежданите прегледи, в оптиката ни в Костенец. Те са рутинно излседване, което има за цел да определи дали имате нужда от диоптрични очила или не. В оптика Очички, гр. Костенец разполагаме с най-модерният уред за измерване на зрителната острота, наличен на пазара. Нашите очни лекари са обучени професионалисти, които ще направят най-добрият очен преглед за Вас и Вашите близки. Цената очния преглед за определяне на диоптър е 40 лв. Ако се наложи разширяване на зеницата при по-трудни случаи се доплаща такса от още 10 лв. Важно е да имате предвид, че в оптиката в Костенец е много посещавана през съботния ден, защото тогава е пазарен ден за града. Ако искате да направите очен преглед тогава, силно Ви препоръчваме да запазите своя час по-рано. Разбира се, можете да го направите и в деня на прегледа, но не даваме гаранция, че ще има останали свободни часове.

 

Оптика Костенец- преглед за наличие на пердета (катаракта)

Optika-kostenec-perde
В нашата оптика Очички, Костенец очният преглед за катаракта или както е известен – преглед за пердета е вторият най-провеждан преглед. Катарактата е много често срещано заболяване, главно при по-възрастните хора. Цената на прегледа е 40лв. Уредът, с който извършваме нашите изследвания отново е последно поколение, единствения наличен на територията на цялата община.

Оптика Костенец Преглед за глаукома (повишено очно налягане) 

оптика-костенец-очно-налягане
В Оптика Очички, Костенец можете да си направите и тестове за глаукома. Това е заболяване на повишено очно налягане, което е едно от най-сериозните заболявания на очите, която води до най-много слепота от всички други заболявания. С напредването на възрастта и при случаи на такова заболяване в семейството следенето за нея е задължително. Уредът, с който правим прегледите за повишено очно налягане отново е единствения в целия регион. Цената и на този преглед е 40лв.

 

Оптика Костенец – Безплатен Скрининг на очите

оптика-костенец-скрининг
В оптика Очички Костенец провеждаме безплатни скрининги. Този вид преглед много прилича на този за определяне на диоптър. Различава се с това, че очният лекар проверява само основни парамерти на състоянието на Вашите очи, чрез различни тестове за разпознаване на символи.

Оптика Костенец – Диоптрични, слънчеви очила, други аксесоари

В оптика Очички, Костенец можете да намерите огромна палитра от най-модерните слънчеви и диоптрични очила на световни марки. Нашата гордост е, че ние притежаваме собствена работилница за очила и гарантираме за най-доброто качество на изработените от нас очила. Всички произведени от нас диоптрични очила имат гаранция за произход на материалите. Всеки път, когато продадем диоптрични очила, ние предоставяме и плаките (пликчетата на стъклата) на нашите клиенти. Така те собственоръчно могат да проверят колко качествени са стъклата, от които са направени очилата им.
Също така в нашата оптика в Костенец предлагаме най-различни аксесоари – калъфчета, клипсове, капки, спрейове и др.

 

В  оптиката ни в Костенец можете да намерите съвремената апаратура в офтамологичната диагностика. Прегледите се провеждат от млади специалисти от гр. София със солиден опит в офтамологията. Можете да запишете час за очни прегледи в Костенец, като се обадите на телефон +359893046665 или ни посетите на място.

 

Отваряне на оптиката ни в Костенец – сбъдната мечта

Повечето от нашите клиенти с изненада установяват, че ни познават, в момента, в който прекрачат прага на обекта. Това е така, тъй като отварянето на оптиката в Костенец, беше сбъдната мечта за нас – хора, заминали преди години от тук, за да търсят препитание и по-добър живот в големия град. Ние обаче сме на мнение, че камъкът си тежи на мястото и рано или късно всеки се завръща в родния си град. Така направихме и ние, след като дълго време управлявахме малка работилница за очила, в центъра на София и след общо над 20 години стаж, решихме да пренесем профисонализма си и на родна територия.

Тук в нашата оптика в Костенец спазваме същите професионални стандарти, както и в София. Тези наши принципи запазиха нашия бизнес през всичките тези години.

В обекта ни в Костенец можете да намерите и голямо разнообразие от диоптрични и слънчеви очила на световно известни марки. На място в оптиката имаме налични и контактни лещи, разтвори, както и различни аксесоари за вашите очила.

Очакваме Ви, адресът ни е ул. Търговска 11Б, 2030 Център, Костенец

Запишете час за очни прегледи в гр.Костенец и на място в обекта: