Д-р Велина Милтенова

Офтамолог

Д-р Велина Милтенова

Д-р Велина Милтенова e специалист офтамолог с над 10 годишен опит.
Тя завършва магистратура в Медицинският Университет – София, с отлична оценка. Д-р Велина Милтенова има редица български специализации и сертификати, както и диплома от европейското дружество по офталмология, получено в Париж, Франция.

Д-р Велина Милтенова специализира в диагностика, консултативни прегледи, профилактика и лечение на очни заболявания при възрастни пациенти.

Тя работи с най-новите уреди за очна диагностика, говори свободно английски език, както и базово ниво турски.

Д-р Милтенова е член на Българския лекарски съюз и Българското дружество по офтамология.

2008-2013

Медицински Университет София

Д-р Велина Милтенова завършва магистратура с обща оценка отличен 6, по време на своето образование преминава редица специализации по офтамология, като курс по Флуоресцеинова ангиография, лазертерапия в офталмологията, с практически занимания и др.

2014

Европейски борд по офталмология/EBO- European Board of Ophthalmology

Придобиване на Европейска диплома по очни болести в Париж. Придобиването на толкова висок, престижен и международно признат сертификат е още едно доказателство за уменията и компетенциите на др. Милтенова в офтамологията.

Очна клиника „Пешев``

2014-2018

Д-р Милтенова започва работа като специалист офтамолог в една от най-големите очни клиники в страната, непосредствено след завършване на висшето си образование.

Медицински Център „Полимед``

2018-2023

През 2018г. Д-р Велина Милтенова започва работа в Медицински Център „ Полимед”, на следващата година става част от екипа на очна клиника  „Светлина“, оптика “Очички”, както и в „Очен център Кюстендил”.

Искате да запишете преглед при д-р Велина Милтенова?
Пишете ни!